De volaille z masłem i koprem

pakowanie

3,5 kg lub 0,6 kg

Opis

Panierowany, zawijany kotlet przygotowany ze świeżego, rozklepanego fileta z piersi kurczaka, nadziewany masłem i koperkiem.

Przygotowanie produktu

*FRYTKOWNICA- rozgrzej olej we frytkownicy do 140 stopni i smaż ok. 10-13 minut

*FRYTKOWNICA I PIEKARNIK- rozgrzej olej we frytkownicy do 180 stopni, piecz devolaille do otrzymania  koloru ( ok. 2 min) wyjmij  je z frytkownicy i rozłóż na blachę, włóż do rozgrzanego piekarnika na 110-120 stopni, piecz przez około 20 min

* PATELNIA –  de’volaille smażymy na patelni na rozgrzanym oleju,  używając bardzo małego ognia, pieczemy  przez ok. 10-12 minut, obracając w tym czasie kotlet tak, aby panierka równomiernie się zarumieniła

Adres:

Ubojnia Drobiu Gosz
83-340 Sierakowice
ul. Lęborska 46

Adres e-mail:

zamowienia@gosz.pl

Copyrights 2021 Ubojnia drobiu GOSZ

Realizacja strony internetowej: StudioGO.pl