Kulki z kurczaka z masłem i koprem

pakowanie

2,5kg lub 0,5 kg

Opis

Panierowane, kotlety przygotowane ze świeżego, mielonego fileta z piersi kurczaka uformowane w kształcie kulki, nadziewane masłem i koperkiem

Przygotowanie produktu

*FRYTKOWNICA – rozgrzej olej we frytkownicy do 140 stopni i smaż przez  ok 8 minut

*FRYTKOWNICA I PIEKARNIK – rozgrzej olej we frytkownicy do 180 stopni, piecz kulki do otrzymania koloru ( ok. 2 min) następnie wyjmij je i ułóż na blaszce ,

włóż do rozgrzanego piekarnika w 110 stopniach i piecz ok. 10 min

Adres:

Ubojnia Drobiu Gosz
83-340 Sierakowice
ul. Lęborska 46

Adres e-mail:

zamowienia@gosz.pl

Copyrights 2021 Ubojnia drobiu GOSZ

Realizacja strony internetowej: StudioGO.pl